Kul om Hyra Buss

Roligt om hyra buss

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om bussar och några bilder och intressanta texter rörande lånebuss och hyra buss kommer att komma upp här strax. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om bussfirmor som hyr ut välskötta bussar. Det är viktigt att ha rätt information om hyra buss, bussar, hyrbuss.

Trippeldeckare

Trippeldeckare Även om det finns fejkade bilder på nätet över trippeldeckare så finns det inte så många trippeldeckare som även har tillstånd att köra på vägar. Denna buss är inspirerad av Harry Potters The Knight Bus.

Första trippeldeckaren

Första trippeldeckaren Den första trippeldeckaren byggdes redan 1926 vilket var bara 3 år efter dubbeldeckarens födelse. Denna trippeldeckare var i trafik i Berlin.

Annorlunda trippeldeckare

Annorlunda trippeldeckare Denna trippeldeckare rymde 85 passagerare och gick i trafik mellan Rom och Tivoli i Italien. Bussen hade en topphastighet av 45 km/h. En utförligare beskrivning finns i tidskriften Popular Mechanics augustinummer från 1932.

Lego Trippelbuss

Lego Trippelbuss Även Logo har tagit fram Harry Potters The Kngiht Bus som blivit väldigt populär.

Dubbla dragspelsbussar

Dubbla dragspelsbussar Denna typ av buss som även kallas bi-ledad buss eller dubbel-ledad buss finns på många ställen i världen. Göteborg var först i Sverige med att sätta in en 24-meters buss för 120 passagerare i reguljär trafik. Det är också tillåtet med 21-meters bussar som är enkelledade.

Längsta bussturen

Längsta bussturen Världens längsta reguljära busstur kan man hitta mellan Lima i Peru och Rio de Janeiro i Brasilien.

Denna tur är på 6200 km och ska inte tas av den som blir åksjuk.

Triple Decker Bus

The Knight Bus

Dangerous bus route

Idiots Bus Driving Skills

Ultimate Bus Fails

Articulated Bus Downhill Test


Allt intressant om bussresor

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om hyra buss men också en del kul och lustiga saker om vad som kan hända på bussresor.Meny - Hyra buss
Till förstasidan på www.hyra-buss.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter